категорії: новина

Фестиваль сучасних танців «UKRDANCE - 2012» - новий формат клубної тусовки

теґи: вечірки, гурт, клуб, молодь, паті, сучасні танці, танці, туса, тусовка, фест

FotoТретій рік поспіль на початку весни танцюристи і любителі сучасних танців збираються разом, щоб взяти участь в яскравому, емоційно насиченому шоу. Двогодинна програма фестивалю складалася з 30 номерів в різних сучасних напрямках танцю. Тут були як дуже спокійні і ніжні танцювальні композиції, так і екпресивні, часом кумедні номера в стилях: Hip-Hop, Locking, Popping, Krump, Break dance, House, C-walk, Wacking & Vogueing, Jazz-Funk, Ragga Jam , Jazz-Modern, Contemporary, Sexy styles, Go-Go, Tecktonik, Jumpstyle, Shuffle.

Початок фестивалю ознаменувався виступом барабанщиків.
Нестандартний танець представили глядачеві учасники колективу Art-group "JAM". У номері «Звуки і ритми тіла», вони поєднали танцювальні па і вокальну складову в незвичайний візерунок.
Найбільш активну участь в заході брали танцюристи студії Mixstyle, вони представили 7 номерів.
Під завісу колектив HOUSE Люди продемонстрував танець «The Mask», запозичивши ідею з однойменного фільму.

«UKRDANCE – 2012» якісно відрізняється від минулорічних подій присутністю журі та наявністю номінацій. Перемогли всі, кожен у своєму творчому прояві. Журі підійшло креативно до вирішення завдання згуртувати танцюючих. Судді знайшли яскраву особливість в кожному з представлених номерів, нагородивши учасників дипломами за: драйв, створення мрійливого образу, створення піднесеного образу, секси драйв і багатьох інших.

Сюрпризом стала поява на фестивалі представників УЕФА ЄВРО – 2012, вони запросили всіх бажаючих від 16 і старше до участі в Європейському футбольному святі, яке відбудеться 1 червня. Завершальною частиною свята стане масовий танець-хід на 900 осіб. Над хореографією і постановкою танцю працюватимуть визнані європейські танцюристи. УЕФА ЄВРО – 2012 є партнерами фестивалю «UKRDANCE – 2012».